lørdag den 7. juli 2012

Hasta la Vista!

I morgen tidlig klokken 05.00 er der afgang til España! Jeg skal afsted i en uge med min mor, far og lillebror. Vi skal bo i en villa, i en lille by, som hedder Altea. Jeg glæder mig rigtig meget, og er spændt på at se villaen, der er min fars firmas, og som vi af en eller anden grund aldrig har besøgt før nu.

Jeg har undersøgt sagen (dvs. at jeg har googlet det), og nærved ligger byen Alicante, som skulle have fremragende shoppingmuligheder. Den er er især kendt for sine mange skobutikker, hvilket jeg naturligvis har taget i betragtning under pakningen, og jeg har derfor sørget for ekstra plads i kufferten ;-)

Sådan her ser det ud, inden jeg pakker min kuffert. Jeg kan godt lide at hænge hele tøjsæt op på bøjlerne (det kan være svært at se, men der er både over- og underdele hængt op), på den måde sørger jeg for at det hele passer sammen, og at jeg ikke står i en tøjkrise flere 1000 kilometer hjemmefra!
Jeg har selvfølgelige også mit nattøj, undertøj, træningstøj mm. i kufferten, men det gider jeg ikke bruge ligeså lang tid på at organisere ;) 
Var simpelthen bare nødt til at købe disse små, søde rejse-størrelse skønhedsprodukter fra Matas, da jeg var ude i går!
Først og fremmest fordi de er praktiske (mere plads til skooo...)
Og fordi jeg elsker ting i mini størrelse. Seriøst. Maria og jeg hvinede af begejstring, da vi så de små mini'er, og det er et under, at jeg ikke købte dem alle! De havde et tilbud, hvor man kunne vælge 5 for 60,- kroner, og det er i hvert fald til at have med at gøre! Jeg købte ikke en balsam, da jeg er lidt hysterisk med mit hår, og altså skal have min "Aussie Take the Heat Conditioner", men udover det fik jeg de mest nødvendige ting, i ministørrelse! Smart :') 
Rev nogle styrkeøvelser ud af mit Seventeen blad, så nu er der ingen undskyldning for at komme ud af form på ferien! Har også mit sjippetov og min yoga-måtte med, nu hvor jeg skal undvære mit kære Fitness World :'( 
Vil underholde mig selv under flyrejsen med den anden bog i L.A Candy serien, skrevet af Lauren Conrad. 
.. og skulle det ske at jeg bliver færdig med Sweet Little Lies, eller at jeg bare har brug for at være nørdet, så har jeg taget denne her lille ven med. På dansk hedder den "Barden Beedles Eventyr" og enhver Harry Potter fan, ved hvad det her er! Jeg har haft den liggende længe, men har endnu ikke fået den læst, og det er simpelthen for dårligt. 
Jeg håber på at få mulighed for at opdatere bloggen imens jeg er væk, så i slipper ikke helt for mig! ;-)
Skal i nogen steder hen her i ferien, eller har i allerede været? :-*
Jeg smutter nu, skal lige nå at se ham min søde kæreste inden jeg tager afsted, puha jeg kommer til at savne ham <3
kys og kram!


4 kommentarer:

 1. Rigtig, rigtig, rigtig god tur smukke Sandra!

  SvarSlet
 2. Super fed blog Sandra! Læser den hver gang du laver nye indlæg :)
  Er nu fast læser på Bloglovin :-) Hihi

  Måske du vil kigge forbi min blog :-)
  www.cecilie-swaggerlife.blogspot.dk

  Knus Cecilie

  SvarSlet
  Svar
  1. Er glad for at høre du godt kan lide min blog hihi! Tak skal du have!
   Vil med glæde tjekke din blog ud :*

   Slet